***Briefly in English at the end of the post***

Olen tässä kärvistellyt talven ja pakkaskelien aiheuttamassa kynsikriisissä. Oman osuutensa tähän tragediaan on tuonut hevoseni joka kuvittelee olevansa 2-vuotias sen 22-vuotiaan sijaan ja käytös sen mukainen. Lähes jokaisessa kynnessä on ollut pieniä halkeamia ja repeämiä sivuissa, pahimmissa tapauksissa kaksikin rikkinäistä kohtaa. Geelauksesta huolimatta kynteni siis selkeästi kärsivät kuivasta sisäilmasta ja pakkasista.

Ensin harkitsin kynsien reipasta lyhentämistä, mutta ei se ole mun juttu. Tykkään pitkistä kynsistä :) En myöskään halunnut tehdä oman kynnen geelauksesta liian paksua. Niin kynnet olisivat kestäneet paremmin, mutta en pidä siitä miltä paksu geelaus näyttää kynsilakan alla. Tässäpä siis tarjoutuikin oiva tilaisuus kokeilla itselleni uusia Nailfix merkin tuotteita ja fiksata kynnet taas kuntoon niiden avulla.

Nailfix on CesarsShopin lanseeraama merkki ja tuoteperheeseen kuuluu kattava valikoima UV-geelejä. Perusgeelien eli kirkas, vaaleanpunainen ja ranskisvalkoinen lisäksi sarjasta löytyy myös peittävä Cover Pink geeli jolla piilotat oman kynsipedin mahdolliset virheet ja sillä voit myös tehdä kynsipedistä pidemmän näköisen. Nailfix geeleistä löydät myös herkullisen väriset pastelligeelit ja 3D geelit koristeluun. Geelien lisäksi sarjaan kuuluvat tietysti myös tipit sekä liima. Muita tuotteita ovat desinfiointiaineet, kynsilakanpoistoaine, kynsinauhaöljyt ym.

Nailfix geelien pakkaus on tyylikkään musta-pinkki ja jämäkän tuntuinen. Yhdessä purkissa on 14 g geeliä. Geelien koostumus on paksu. Itselleni tämä tuottaa näin aluksi hieman hankaluuksia koska olen tottunut Cesars Secrets Builder geeliin joka on lähes juoksevaa. Levitys on kuitenkin tottumiskysymys. Nailfix geeli ei valu kynsinauhoille vaikka olisit hitaampikin sen levityksessä. Geeli on myös sen verran vahvaa, että sillä on helppoa rakentaa kynsiin kaunis C-kaari. Natural pink geeli on hennon vaaleanpunainen, mutta ei peittävä ja sillä saat kynsiin kauniin, luonnollisen sävyn. Clear geeli on nimensä mukaisesti täysin kirkas, eikä sen sävy taita siniseen. Itse en pidä siniseen taittavista geeleistä koska niillä tulee helposti kynsiin vähän ns. kuollut ja kylmä sävy. Nailfix Clear on siis tässä suhteessa täydellinen koska se todellakin on kirkas.

Teen tulevaisuudessa tarkemman postauksen kynsien teosta Nailfix tuotteilla ja silloin keskityn enemmän itse kynsientekoprosessiin ja tuotteiden tarkempaan käyttöön. CesarsShopin sivuilta löytyy hyvät ohjeet kynsien tekoon näillä tuotteilla. Myös pakkauksissa on ohje käyttöön. Se tuli ainakin itselle tarpeeseen näin uuden sarjan ollessa kyseessä. Sain pikaisella vilkaisulla varmistettua purkin kyljestä sen tuotteen käyttötavan.

Lyhensin siis omat kynteni ihan lyhyiksi ja korjaan ne tipeillä. Nailfixiltä löytyy sekä tavallisia tippejä, että kuvassa näkyviä teräväkärkisiä (UPEITA!) Russian Style tippejä. Tavallisia tippejä on saatavilla valkoisena, kirkkaana ja luonnollisen värisenä. Russian Style tippejä löytyy sekä kirkkaana, että luonnollisen värisenä.

Tyylilleni uskollisena valitsin tietysti terävät Russian Style tipit ;) Tipit ovat todella kauniin mallisia. Ne ovat valmiiksi jo hieman pinssatun oloisia ja mikä tärkeintä, ne eivät kaarru alaspäin. Pitkissä, teräväkärkisissä kynsissä kärjen alaspäin kaartuminen tekee helposti sellaisen kotkankynsivaikutelman. Nämä saattavat olla täydellisimmät tipit joita olen kokeillut! Nailfixin liimaa olenkin käyttänyt jo aiemminkin Cesars Secrets tuotteiden kanssa ja siihen olen todella tyytyväinen.

Näillä eväillä saan nyt sitten korjailtua kynteni entistä ehommiksi (ja pidemmiksi). Tarkempaa postausta tästä projektista tulossa lähiaikoina kuvien kera.

Koko Nailfix tuoteperheen löydät CesarsShopin sivuilta. Kannattaa käydä tutustumassa!

Onkos teistä joku jo tutustunut tämän sarjan tuotteisiin?

* * * * *

I’m going through a winter weather nail crisis. Most of my nails had breaks and tears on them and after thinking about it for a while I decided to take all the length off and build new nails using plastic Russian style tips and UV-gel. The brand I use is only sold in Finland and this is my first experience with the brand. I’ll have a post up about the whole nail fixing and replacing project up in a near future, pics included. 

***Tuotteet saatu ilmaiseksi kokeiltaviksi. En hyödy linkin klikkauksista mitenkään. * * * * *
FOLLOW ME